Pola platiš sad, a pola za godinu dana!

Slijedom dugogodišnje uspješne suradnje, postigli smo dogovor sa Mercedes-Benz-Leasing Hrvatska za financiranje kupnje naših rabljenih Mercedes-Benz osobnih vozila. Sva rabljena vozila, do dvije godine starosti, nudimo na leasing financiranje preko Mercedes-Benz-Leasing Hrvatska na 12 mjeseci, 50/50 (pola iznosa stranka uplaćuje odmah, a drugu polovicu za 12 mjeseci), s 0% kamate i bez troška obrade leasinga.

MLADA RABLJENA U ponudi je cijeli niz atraktivnih mladih rabljenih vozila koja se nalaze u našim salonima u Osijeku i Splitu.

Na svima je obavljen stručni kontrolni pregled najvažnijih sustava, te po potrebi redoviti servis. Jamčimo za prijeđenu kilometražu i rado ćemo potencijalnim kupcima ustupiti podatke o povijesti vlasništva – bilo da je riječ o vozilima koja su stigla izravno iz uvoza sa službenih prodajnih linija rabljenih vozila Mercedes-Benza, pa su još pod tvorničkim jamstvom ili se radi o prethodnim zamjenama “staro za novo”.

OPCIJE PLAĆANJA Uz leasing i gotovinsko plaćanje, sva vozila su na raspolaganju i za kupnju kroz kreditne aranžmane, a za pojedine modele u mogućnosti smo osigurati akcijska financiranja kakva inače prate nova vozila.

Atraktivnost ponude možda najbolje opisuje primjer rabljenog Mercedesa GLA 220 CDI koji se nalazi u našoj ponudi. Radi se o vozilu iz 2015. koje novo košta nešto preko 50.000 eura i vrlo je bogato opremljeno. U vozilu su Urban paket, paket komfora sjedala, aktivna pomoć pri parkiranju, panoramski električno pomični krov, Becker navigacija, bi-xenonska prednja svjetla, kuka za vuču prikolice, run flat gume,…

Pokreće ga dieselski Euro VI motor sa 170 konjskih snaga, a vozilo je prešlo 24.600 kilometara. U sklopu financiranja pola/pola, dostupan je za nešto više od 20.000 eura što je stvarno ponuda koja se ne propušta. Drugu polovicu iznosa plaćate za godinu dana, bez troška obrade leasinga i 0% kamate. Osim spomenutog GLA, u ponudi je cijeli niz atraktivnih rabljenih vozila koja možete potražiti u našem online katalogu ili u salonima u Osijeku i Splitu.

Komentiraj