Novi Mercedes-Maybach Pullman opremljen za kraljevske potrebe


Mercedes-Maybach predstavlja krajnju ekskluzivnost i individualnost u apsolutno vrhunskom modelu ovog luksuznog branda. Ime mu jePullman. Nova rešetka hladnjaka i nove ekskluzivne kombinacije boja u unutrašnjosti donose novi dašak luksuza i novi izgled. Najduži model iz obitelji S-klase s duljinom od čak 6,50 metara može se naručiti od polovice ožujka.

Reinterpretacija rešetke hladnjaka Mercedes-Maybach s okomitim linijama naglašava prednji kraj ove kraljevske limuzine. Rešetka je bila inspirirana prugastim odijelom. Vanjski izgled zaokružuju 20-inčni kotači s 10 rupa, od prije poznati kod Mercedes-Maybacha. Za još više individualnosti, raspon boja sada uključuje i dvobojne završne obrade.

UNUTRAŠNJE BOJE Nove ekskluzivne boje unutrašnjosti su magma siva, mahagonij smeđa i svilena bež, ili pak dubokomorska plava.

Duljina od 6,50 metara samo je znak posebnog statusa Mercedes-Maybach Pullmana. Osigurava prostor za velikodušani luksuzni smještaj s mnoštvom detalja i dodataka za užitak. Ovo je limuzina koju vozi vozač dok su putnici straga. VIP osobe sjedaju na dva sjedala okrenuta prema smjeru putovanja ili dva sjedala okrenuta u suprotnom smjeru. Oni mogu uživati u najvećem luksuzu u segmentu.

PROMETNA KAMERA Novost za Mercedes-Maybach Pullman je kamera s prednjim pogledom, putnici tako mogu pratiti promet ispred vozila čak i kada je otvor između putnika i vozača zatvoren.

Zahvaljujući neovisnoj kontroli prednjeg i stražnjeg putničkog prostora, putnici Pullmana uživaju u personaliziranoj glazbi.

V12 biturbo motor Mercedes-Maybach Pullmana sada ima snagu od 463 kW (630 KS), a za one koje to zanima potrošnja goriva u kombinaciji iznosi 14,6 l/100 km, uz kombinirane CO2 emisije od 330 g/km.

Komentiraj